onsdag, april 22, 2009

Barnarbete, Sverige 2009



Man måste ju hjälpas ÅT om projektet skall ta fart eller hur?
Zion och Hwila tog tag i var sin borste och hjälpte till idag efter dagis att påbörja skrubbandet av sin nya lekstuga (men maaamma.. det är väl ingen lekstuga heller... det är ju en HUSVAGN!)

Skall skrubba den minst två ggr med brun såpa säger min pappa. Den är väldigt full av alger, men allt det gröna försvinner jätte fint.

Börjar kännas nu på ytorna inne i vagnen att solen har legat på några dagar nu och att vi har haft öppnat fönstren. Träet känns nästan torrt, så vi hoppas på att hitta på en lösning så vi kan byta väggbeklädnaden inne i vagnen. Det är tunnt fanér typ som täcker väggarna och i alla hörn är det förstörd. Vissa ställen värre än andra. Måste bytas ut eller delvist bytas ut iaf. Får se hur vi gör med det.

Har börjar spåna lite på hur vagnen evt kan se ut sen. Håller det för mig själv ett tag till... är inte klar på ett bra tag än. Har mycket i huvudet just nu med mina veckor på ESAB nu osv... är sååå trött på kvällarna!

Och nu skall jag maila mamma med ett mönster på en stickat tröja jag är suuugen på.
Orcid!! Jag frågade mamma idag och hon sa att jag skulle skicka mönstret till henne, för hon stickade fortfarande även fast hon är sjuk... dock inte lika mycket som innan eftersom hon fort blir trött.
Så jag hoppas på min Uggletröja till hösten! -dock lite reviderat.

Så...
Kram så länge
/tant trassel

2 kommentarer:

orcid sa...

åhhhh då måste jag prata med min mamma med:) så vi kan paradera ihop med uggletröjor:D

Tant Trassel sa...

ja! gör det!
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...