söndag, september 09, 2012

Barnkalas

Zion hade ett litet ouppstyrd barnkalas hos sin pappa igår. Jag orkade inte organisera nåt, varken jag eller pappan hade råd med utsvävningar och Zion verkade inte ledsen för det.

Så han bjöd in dom han ville ha med och det vert 9 barn som i två timmar for runt som galningar, vikket betydde att man själv kunde koncentrera sig på att dricka kaffe. Hade köpt massor tatueringar som jag assisterade med men annars lekte dom.
Alla var nöjda o det e så sköööönt att inte delta i "vem kan ha det coolaste kalaset" tävlingen.
Jag har fina tacksamma barn som alltid varit bra på att ta saker som dom kommer.

På måndag fyller Zion 6 år. Så klok och fin han är redan. Var ska detta sluta.

/tant trassel

3 kommentarer:

orcid sa...

det är så det ska vara med kalas...enkla och givande och inte nån tävling.

Goa zion :)

Katja sa...

låter som ett lyckat kalas :) Blev cykeln bra?

Fast inte tävlar väl folk med varandra om coolast kalas?
Tror att de allra flesta gör et helt enkelt för barnens skull, oavsett hur kalaset ser ut. Sen om de själva drömde om ett McDonalds-kalas men aldrig fick ett så är det nog lite så att de vill ge sina ungar det som de inte fick. (eller motsvarande utbud som finns idag)

Förra årets kalas som ni hade på lek och bus, det var väl för ungarnas skull, och inte för att tävla med deras kompisars föräldrar? ;)

Anonym sa...

Det är ju det jag säger - du är en fantastisk mor till dina barn. You are teaching them to be good and warm people. Du lär dem det viktigaste i livet. Kärlek, värme, glädje, det lilla vi behöver i livet. Du är bra Karina! Kram från Saidy

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...