torsdag, september 06, 2012

Vitt el Svart?

Vitt eller svart?
Vitt eller svart?
Vitt eller svart?

Velar fraaam och tillbaka.
Hade omröstning vid kvällsmaten där jag frågade mina inredningsarkitekter vikken färg DOM tyckte att köksbordet skulle ha.
Än så länge är både den och pinnsoffan endast grundmålade.

Båda barnen rösta på svart och tillade att det var mest praktiskt för att smuts inte skulle synas lika bra på ett svart bord.
Tänk att jag redan har lärt dom hur man inreder efter hur mycket man har lust att städa! :)

Nej men allvarligt. Ett vitt köksbord har jag sett redan att det funkar mindre bra i en familj med barn. KAN ju bero på kvalitén på färgen men det köksbordet vi använde hemma hos Simon när det begav sig, det skulle torkas så snart det kom typ ketchup på bordsskivan för annars hade färgen stannat kvar under ytan och fläcken fick inte bort. Eller tusch och vattenfärg... det var omöjligt att styra.
Dessutom känns vitt lite tråkigt. Faktiskt.

Ett svart bord har ju den fördelen att just detta inte kommer bli ett problem.
Dock blir det ju lite mörkare i köket då.

Nu skall ju inte jag stanna i huset så jag kan inte måla efter vad som komma skall men som det känns nu så skulle svart va bäst.

Pinnsoffan blir vit om bordet blir svart. Eller svart om bordet blir vitt.
På bilden finns inte zigzaqMattan där som ni ser. Tog bort den när jag skulle grundmåla bordet. Vet inte om det gör nån skillnad på uppfattningen om vad som vore bästa färgen för bordet.

Nå?
Va tror ni?

/tant trassel -som fortsätter jobba på sin ytliga sida och lossas att hon inte har känslor. Hej å hå.

1 kommentar:

orcid sa...

jag säger vitt bord och svart pinsoffa..varför? jo för bordet kommer ta upp massa ljus och vitt reflekterar så rummet inte blir mörkt och pinnsoffan skulle se så fin ut som svart och med härliga färglad sittdyna/kuddar.

och ja bra kvalité ska det vara på färgen.

och stolarna skulle vara fina i udda färg som tar upp nån härlig färg som du har i kuddarna alternativ det du har på bordet (vacker röd skål(= röda stolar)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...