torsdag, maj 28, 2009

Planerna gick i stöpet.

Hade planerad att smygfota idag på 'jobbet', meeen.. nja. Det fanns lixom inga gyllene tillfällen.
Fotade istället Nicklas som brukar sitta där jag sitter och jobbar.
Bara han kan ju se sådär oskyldig ut :)

Idag har jag kopplat klart allt jag kunna i skåpet. Nicklas tycker att vi skall fota mig vid skåpet, och jag skulle ju kunne ge med mig... imorn får det va i så fall.
Jaja... iaf så vänter jag på en sista del som Tomas sitter med inne på kontoret och försöker förstå sig på. När han är klar med den digitala biten av den delen, så skall vi sätta in den i skåpet och SEN är det power på.
Det är väl DÅ det visar sig om vi har gjort rätt.
När jag inte hade mera att göra idag passade jag på att pilla lite med Nicklas... ja inte pilla PÅ utan tillsammans med lixom... han håller på att sätta ihop nån bana och jag lossades fixa lite med den oxå. Alltid lär man sig väl NÅT?

Funderar lite på att kolla om inte man kan få lov att jobba där några timmar i veckan. Vet att det finns massor att göra av samma typ som jag redan gjort och att det inte finns tid för dom andra gubbarna att göra det.
För min del skulle det betyda att jag fick en fanstastisk chans att lära mig genom att göra, vikket är en nödvändighet för mig. Samtidigt får dom kanske färdigt nåt snabbare än dom skulle gjort annars.
Men frågan är om det finns dom pengarna. Skulle inte tycke att jag skulle välta hela ESABs ekonomi, men vad vet jag om ekonomi.
Skall prata med min handledare om det nån dag innan vi slutar (2 veckor kvar).

Nu är det kaffe
/tant trassel

1 kommentar:

Hello sa...

Du ska absolut ta chansen! Om det är så att de har den allra minsta fundering på att anställa nån lite grann, så blir de ju jätteglada över att få nån de redan känner och som vet vad som ska göras! Lycka till!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...