torsdag, november 19, 2009

Då hade alla träffats av baconsprutan.

Mmm... då var det gjort.
Hwila fick den idag och Rolle, Zion & jag fick den i tisdags. Hwila hade feber då, så det gick ju inte. Men idag var hon feberfri så tiden vi hade fått idag kunde användas.

Vi har ju velat väldans mycket fram och tillbaka när det gäller huruvida vi skulle ta vaccinet eller ej.
Vi kom väl mera eller mindre fram till att INTE ta det. Orsaken var att vi bor som vi bor och att både vi och barnen nästan aldrig är sjuka. Vi tänkte att vi kommer nog drabbas mildast av influensan om den kommer till vårt hus. Dessutom bor vi långt ute i skogen och träffar bara begränsad med människor under dagen.
-tills Rolle kom hem och berättade att en jobbarkompis till honom hade ett problem. Han var i super högriskgruppen och DESSUTOM äggallergiker. Detta betyder att han INTE kunde vaccinera sig fastän kan borde göra det.
Altså är han beroende av att andra runt honom INTE smitter ned honom.
Detta tillsamman med att vi har en stor mängd nyfödda i våran omgivning gjorde att vi till slut bestämde oss för att ändå vaccinera oss.
Hwila kanske redan HAR haft flunsan, vem vet men allt har iaf gått bra för henne.
Zion fick feber efter sprutan och Hwila verkar må bra förutan att hon har lite ont i armen.

Imorn är det fredag och jag har haft sjuklingar hemma sen i fredags. En vecka asså. Snacka om att man skulle behöva lite vuxenkontakt?
Tur att det är fotbollsfest på lördag!! Weee.... andra gången gillt?
Denne gång med en festklänning som jag inte ens själv kan stänga. Hur skall detta gå. Får knappt PLATS i skiten hahahaha
Men men... man är kanske inte sååå 'liten' som man tror ibland. Skit samma. På ska den :)
Kramen
/tant trassel

1 kommentar:

orcid sa...

N vill inte, jag tvekar men som det ser ut nu så får vi ändå vänta ett tag, typ efter nyår för kön vid lasarettet är aslång varje dag, de började med vaccinationerna i måndags och de verkar bara räcka till halva kön varje dag...och kön krymper aldrig:S
ja poliserna är där och vaktar med...vilket liv detta gör....

N tycker som ni gjorde att det inte ska behövas att vaccinera men skälet ni gjorde det är bra tycker jag....själv är jag jätteosäker.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...