måndag, november 30, 2009

Hemma-plugga-på-riktigt-dag

Intalar mig själv att jag ska få pluggat nåt idag... jag skall BARA... Ja ni vet.
Hemma finns det tuuuusin saker man kan göra som måste fixas å då hamnar man i ofas med skolarbetet. Allt detta för att man väljer att studera i hemmets lugna vrå.

Men nej. MÅSTE.. på riktigt så MÅSTE jag plugga... efter jag har hämtat ved, fått igågn en brasa, satt på kaffe, fixat 'frukost' (eller va man nu kan kalla det i mitt fall), betalat räkningarna *ja jag vet... lite sent, därför ska d fixas bums*

Well... iaf så har jag för nån time sen bestämt mig för att även om jag inte kan äta av det så ska d bli julbak av nästa helg. Funkar lixom inte att ungarna inte får känna julstämningen med glögg och hemskurna peppisar, lussekatter m mandelmassa och marzipangodisar. Det GÅR ju faktiskt att frysa in saker och ting. Och marzipangodisar kan man oxå frysa in... och peppisar :)

Ella!! Jag måste få ett bra recept på Pebernödder!!

Sen kan jag inte riktigt bestämma mig för hur jag skall göra. OM jag nu inte har gått ned till min målvikt om 15 dagar eller va 17 d nu e kvar på detta Modifast-slit, ska jag då kämpa på ett tag till eller ta en paus över jul och ta nya tag efter det. Vara noggrann med att hålla vikten under matperioden?
Allt beror väl lite på hur många kilon det är kvar när jag har nått sista dagen. Den 15 dec är sista dagen ser jag nu. Då SKULLE d ju funka att ta en vecka till med Modifast om det saknas nåt kilo eller så.
Inte för att jag VILL det... :(

Nu har jag tagit en lactos tabl, så ska vi se hur magen vill det idag.
Igår tog jag en EFTER min frulle. Jag hade INTE kramp under hela dagen men dock väldit fisig och magen var därefter lixom... uppblåst och öm.
Jag tar EN tabl idag mä, ser hur magen sköter sig och sen imorn testar jag å ta två tabl och se om det blir nån skillnad.

Nu ska jag ta tag i dagen.
Kram för nu
/tant trassel

*obs bilden är mitten på en julstjärna. Visste ni att det inte är dom röda eller vita bladen på den annars gröna växten som är själva blomman utan dom där små gula blommorna som så småning om kommer ploppa ur dom små läpparna.



2 kommentarer:

Hello sa...

När jag jobbar hemma brukar jag tvätta. Då får jag något gjort, samtidigt som jag kan koncentrera mig på jobbet, eftersom jag vet att jag har gjort nåt, sas. Lycka till med plugget!

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...