fredag, juni 04, 2010

Punkit värre!


I måndags hämtade jag hem Caesar från Kattakuten i Skyllberg vid Askersund.
Han har sen dess ju bara varit inne eftersom han skall veta att det är här han bor.
men asså... VIKKEN kramgo kille!
Han har väldit snabbt accepterat att jag tar i honom lite hur som helst, kliar/gosar lite var som helst och varje dag övar vi några ggr med borsten då han ju kommer få håret tillbax som är borstandet.
Sen i måndags har han blivit mycket mera accepterande mot borstandet. Han ser vansinnigt rolig ut med den punkiga frillan... tuppkam på ryggen, men vi hoppas allt har växt lagom till vinter annars får vi nog sticka kläder till stackarn.

Han är jätte lång och har super roliga grejer för sig. Ligger konstigt, låter konstigt och kelar gärna nos mot nos fast väldit intensivt.
Hans tassar är stora som dasslock och med dom dära örorn tofsarna ser jag exakt ut som ett lodjur.
Pälsen är mycket underlig. Både till utseendet och till håren i sig lixom.

Ju... allt som allt en mycket speciell katt :)
Dom andra katterna tycker dock inte att han är så särskild speciell.
Karlsson är väl den ende som börjar acceptera honom men han låter henne va eftersom hon inte verkar rädd för honom. Dom andra blir jätte arga på honom när han smyger sig på dom... men efter att ha studerat hans sätt tror jag mig se att han endast vill leka och dom han får en reaktion frn är mycket roligare att reta än dom man inte får nån reaktion ifrån.

Men vi hoppas dom hittar varan till slut.
Han skall vara kvar inne till måndagen efter kommande måndag och sen får han gå ut.
han är myyyycket sugen redan nu men det är nog dumt och alldeles för tidit.
brukar hålla nya katter inne minst en månad.
Han här kan jag nog inte hålla inne längre än dom 14 dagarna jag har bestämt mig för som minimum.

/tt

3 kommentarer:

Hello sa...

Vilket litet monster ni har fått tag på ;) Tur att det finns såna som du. Jag kan gömma mig bakom att jag är så allergisk, så behöver jag inte belasta samvetet med att kanske ändå säga nej...

Camilla Kästner sa...

Hahaha, super söt!

I söndags kom vår omplaceringshund till oss, gissa vad vi döpt honom till? Caesar! haahahaha han ser dock inte lika tilltufsad ut men har tyvärr varit med om en hel del och har en hel del men efter detta som måste tränas bort...vi hoppas att ett stabilt hem, mycket kärlek, träning och diciplin kommer ge en balanserad och lycklig jycke. Hoppas katten hittar hem hos er. :)

Tant Trassel sa...

Hello... hahaha... känns inte dom nåt hjältedåd faktiskt. Han är så fin så vem som helst skulle ha tagit honom om inte jag han först!

Cathla... weee vikken fint namn! :) Men du... en omplaceringshund... det är väl ändå bra mycket mera jobb än en katt... hundar tar ju ofta åt sig psykiskt om dom inte har haft det bra?
HOPPAS ni får 'ordning' på eran Caesar. Håller tummor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...