måndag, december 10, 2012

Rasism 2.0

Kan ju dessutom tycke att PepparkaksgubbeDiskussionen har flera aspekter än bara hela den skitnödiga förbudsgrejen som mera främjar rasfientlighet än motverkar den eftersom alla som har dom minsta problemen att visa respekt och välkomna etnisk variation (ni som vägrar släppa ordet Negerboll för att så har vi ju sagt alla tider o få ska ingen komma å säga att jag INTE får säga negerboll, -ja lika lite som att jag vill bli kallas "kärring" med förklaringen att det i grunden är ett kärleksfullt uttryck)
bara blir ännu mera skitnödiga och ska hävda sin rätt till sina traditioner.
Alla blir jätte nödiga på var sina håll.

Men en annan aspekt som min fd svärmor belyste är detta med att utsätta ett barn för denna uppmärksamhet med bild o namn och antagligen många ord som till slut blir ungens egna ord.
Han skall i några år fram ha en bra relation till sin fröken och nu har han, fast han bara är 10 år, hängt ut sin fröken och skolan i stort. Helt enligt sin smarta morsas vilja.
Och att tidningen kör på samma linje som morsan att i ord och bild låta ett barn bära ansvaret för uttalanden och åsikter det är såklart osmakligt!

Nä. Ush för en förälder som längtar mera efter publicitet än att skydda sin egen son och ush för tidningarna som helt utan smak och vett letar efter saftiga nyheter som kan röra om i grytan och skapa rubriker i övriga landet.
/tant trassel

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...