fredag, december 21, 2012

Och vi önskar er alla...

...en riktig fin Domedag.
-ser ni rädslan i ögonen?



Vi gömmer oss hemma idag.
Tar hand om varandra, köper julklapp till varandra på leksaksaffärn,
(ni vet... ta med unge ett till affärn, låta hen bestämma vad syskonet ska få i julklapp från hen, köpa, åka hem, byta unge, se personalens min när man återkommer med nästa unge och mannen i kassan konstaterar att jag måste ha en tvilling för han hade sett en som såg exakt ut som jag för bara en stund sen, hem igen och lägga paketen under trädet)
Sen att förgäves försöka att tillverka Fudge enligt Katjas recept och misslyckas TVÅ gånger! Så nu ger jag upp.
Hwila mår bra idag och vi planerar lite för helgen, äter godis, och pratar om alla klappar som ligger under trädet.
Det e tufft för ungarna att se på alla paket en hel vecka innan som får öppna dom men det verkar mest förhöja spänningen. Att få läsa på alla lappar, skaka paketen och gissa och gissa och gissa...
Kommer ihåg när jag själv letade igenom hela huset efter julklapparna som mamma hade gömd. När jag hittade dom och klämde och kände.
Det var inte tillåtet men jag känner att det visst ska va tillåtet så därför har jag valt att lägga fram dom. Dessutom ser det så mysit ut :)

Jag börjar känna ron. Faktiskt. Sakta med säkert.
Men då försöker jag hålla mig borta från saker som kan ta ron ifrån mig.
Tills jag är starkare.

Nu ska jag å ungarna spela gåsspelet och sen ha lite fredagsmys.
Vad skulle jag va utan dom. Är på riktigt så glad för att jag har dom, att dom är från mig och att JAG har sånna fina människor att förvalta.

Så Glad Domedag på er därute.

/tant trassel

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är härligt att ha dom, ungarna. Nu för tiden upptar en av dom hela soffan. Men man kan lyfta upp långa benen och sätta sig under ta fötterna i knät. Fötterna som nu har domstolen 47 och är beniga med knotiga tår. Förr var de liksom runda uppepå och tår som små ärtor! Älskar min knotige 2 metare Anki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...