onsdag, juni 03, 2009

Bättre & Bättre...

Har 'lånat hem' skivan från EurovisionSongcontest 2009.
Kände ju att det fanns en del som verkade lite spännande och eftersom jag är alltätare och gillar lite skumma saker -ibland, så har jag nu börjat lyssna igenom skivan.
Till en början kunde jag ju radera bort kanske 1/3 av låtarna som INTE gick att lyssna på för en vanlig dansk... svensk.
Men resten får nog va kvar ett tag. Vissa kommer säkert försvinna från min dator... som den jag lyssnar på i detta nu... den dära hemska saken där det var två såpaskådisar som gör en gräslig duett.
Bort bort... Jag blir illamående :)

jaja.

Numera är Rolle hemma eftersom dom tyckte att dom klarade sig utan honom på jobbet, så nu har Sverige fått ännu en arbetslös .
Säger åt honom att passa på att njuta till en början, av 'ledigheten'.
Han har börjat gräva ut till studsmattan. Vi har bestämt oss för att gräva ned typ 30-50 cm för hand och sen se om det räcker för att barnen kan hoppa då.
Vi kanske kan lägga den på ett par brädor så den kommer upp en liiiten bit... vi får se. Tror det blir bra detta.

Till helgen händer det en del.
Det är Sverige - Danmark fotboll på lördagen, nationaldagsfirande både fredag (Danmark) & lördag och söndag fyller Rolle.
Då är det dax igen. Det blir dock ingen dinotårta utan jag får baka själv.
Sen på torsdagen nästa vecka är det våran sista dag på ESAB. Då måste jag ju oxå baka tårta. Inte bara en kanske... två?

Well. Mera spänande inlägg än detta får man ju leta efter va? :)
Puss
/tant trassel

1 kommentar:

Hello sa...

Hoppas det löser sig snart för Rolle och er!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...