lördag, januari 04, 2014

Lysa

Sist jag var i stugan satte jag upp lite nya lamputtag så jag äntligen kunde hänga upp guldlampan från Lagerhaus. Det är så mörkt i skogen för tiden och dom små lamporna jag har i stugan räcker inte riktigt för att ge ett ok ljus om man vill spela spel eller läsa. 
Det är lite svårt att fota när det är så mörkt ute men jag vert riktigt nöjd med mitt lampval! Den syns knappt eftersom den är ett skelett så att säga :)


Sen har jag hittat en armatur på jobbet för kompaktljusrör. Den var lite fulball tyckte jag och valde att ge den en chans. Tanken är ju att ha det lite crazzzzzy i stugan så jag testar saker som jag absolut inte skulle ha valt härhemma. Armaturen är en jättetung sak, vit med ett silverstreck på. Röd insida och delvist spegelbeklädd invändigt för att reflektera ljuset.
Och jääääklars var ljust det vert hahaha Nu ser man varje sida av köttbullarna som kan tänkas stekas på min hi-tecspis i framtiden.


Dessutom så har jag ju tagit hem mitt lilla köksbord och dom röda pinnstolarna till lägenheten. Och nu har jag inget i stugan. Så utemöblerna fick åka in istället. Älskar stolarna. Och bordet... som behöver renoveras. Så det får duga ett tag.


Längtar såååå till våren. Vintern kan gärna komma och sen bara bli över lixom. 
/tant trassel

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...