måndag, juli 16, 2012

Skogen för trädn

Fredag åkte jag o barnen till Örebro. Vi hade som quest att växla in alla mynt från deras två spargrisar och eftersom Laxå är en skithåla går det inte att göra här, då banken inte hanterar pengar.
Men vi tog det som en utflykt och började på IKEA med en billig lunch... som vi fick vänta en stund på :)
Sen in till stan och börja leta efter ett ställe som ville ha våra mynt.
Det vert ett fasligt letande och till slut vert vi tipsade om ett ställe som hette typ Loomit som skulle ligga vid konserthuset.
Letade ihjäl oss tills jag till slut plockade fram internet och GPSen :)
Vi hittade Loomit på baksidan av typ VC i ett skumt inhägnad område där det såg mycket förbjudet ut att gå.
Men det gick bra. 10 min innan det tydligen obemannade lilla rummet skulle stänga hittade vi en automat där man kunde kasta i alla mynt och sätta in på valfritt konto.
Det första Zion säger är: Mamma, en sån finns på ICA hemma i Laxå
Jag upplyser honom om att han har helt fel.
Väl hemma i Laxå på ICA för att handla fredagsmys, ser jag... där står den. På vår Ica. Växelautomaten. Han hade rätt... den fanns där hela tiden. Jobbigt att bli golvad av en 5åring faktiskt ;)
 
Nå. Vi satte oss vis slottet med en slush och en IKEAbulle (smart mamma som visste att hon kunde spara massor genom att handla fika på IKEA och ta med till stan) och njöt lite i solen mellan regndropparna.
Hwila hade en halv timma tidigare smågråtit eftersom hon hade börjat frysa så hämskt och vi fick till slut gå å KÖPA en tröja till henne. Hittade en varm ful sak på nån REAhylla. Hon blev iaf varm och vi slapp åka hem på en gång.

/tant trassel

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...