söndag, januari 09, 2011

The Pärm

Pärmen med stort P har hittats.
Ja eller båda två för det var 'tydligen' en pärm 1 och en pärm 2.

Pärmarna som svärfar efterfrågade för att kan kunde genomföra ett köp av vårt lantställe Gottersbacken, så vi skulle ha 'råd' att köpa lilla nya huset.

Stor ångest har jag haft eftersom jag inte har lyckats hitta dom för***** pärmarna.

Jag har kollat på alla ställen jag tycker att en pärm kunde ligga.
Förra veckan då sa jag till slut till Gud... eftersom jag ju är en sån dåre som tycker att det känns bra att ha nån att dela mina bekymmer och min tacksamhet och därför väljer att lägga det på just Gud... jaja... jag sa iaf till Gud att 'hörru... nu har jag letat ihjäl mig i kylan efter den skitpärmen. HITTAR den inte! Du vet ju precist var den ligger. Nästa gång jag får för mig att ta en ryck å leta igen då vill jag att du hintar mig... ger mig lite tips om var jag skall leta. Eller gärna FLYTTAR på pärmen så jag typ ramlar över den... det vore ju det optimala (man kan ju alltid försöka lixom haha) men ja... jag MÅSTE hitta den dära pärmen... det fattar du va?'

Igår bestämde jag mig för att sätta på mig en masse varma kläder och igen ge mig ut i kylan (skolsalarna i huset är iskalla) och påminde då Gud om vad vi 'hade kommit överens om' (host host) och gick ut i ena skolsalen ... stod och kollade lite över alla saker och fick syn på min resväska... fick nån känsla... och öppnade resväskan. Den var proppfull med pärmar. Bland alla dom låg såklart dom två pärmarna som jag behövde just nu.

Fatta va bra det är med en sån kompis hahahha

Nu har svärfar fått pärmarna och är nöjd och glad... jag mä :)
/tant trassel

3 kommentarer:

orcid sa...

hahahaha underbart! han ser ALLT :D

och *host* nämnde jag inte skolsalen??? ;)

Tant Trassel sa...

och host right back at you... hade redan letat igenom BÅDA skolsalarna och resten av huset minst tre grr redan första gången jag letade.
Men inte tänkte jag på resväskan då inte. :)

Hello sa...

Gud är bra att ha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...