söndag, augusti 26, 2012

Livsfarlig Bål 1.2

Igår hade Simon inflyttningsfest.
Jag var där från förmiddagen för att hjälpa honom inför kvällen.
Jag hade gjort mina Heta Nötter som tyvärr blev mycket oheta men väldit goda.
Och sen hade jag gjort ett gäng med SnackSticks eller vad man skall kalla sånna.
Det är Tortillabröd som jag skär i ca 2 cm breda stavar för att sedan dränka dom i min egna chiliolja (en dl hackat STARK chili till 2 dl olivolja. Jag gör alltid på en hel flaska av den billiga sorten. Låt dra helst i två veckor. Smaka gärna av under vägs så du håller koll på styrkan. Den SKA va stark)
Sen inte bara penslar utan du dränker stavarna i din chiliolja, lägger på en plåt lite fint sida vid sida och sen in i ugnen vid 200 grader tills dom är gyllene.
VAKTA dom på slutet för då går det fort oftast.

Dom är så snuskitgt poppis.
Jag gjorde en salsadipp till med GoGreens mex salsa som jag blandade med tomatkross m chilismak, extra chiliflingor, lite salt och peppar tror jag det var.
Den var perfa till sticksen!
GÖR detta till nästa fest. Det KOMMER gå hem jag lovar!
  
Iaf så var vi så i gasen att vi glömde bort kvällsmaten och gav oss på bålen som vi hade pysslat ihop av brännvin, vitt vin, 7-up, limejuice och skit mycket frukt.
Och sen gjorde vi inte annat under hela kvällen. Åt inget men drack dess mera, ihop med alla dom fina människorna som var bjudna.

Men plötsligt tog den goda bålen slut.
Jag 'tänkte' snabbt ihop med nån annan, minns inte vem, och letade fram Stroh Rom ur frysen, hittade en bag in box med rosé i kylen och hade i det mesta av den och sen en liter avslagen appelsinläsk. Sen återanvändes frukten från den gamla bålen som ju förstås var väldränkta i sprit sedan innan.
Det blev... sådäääär.
Alla tyckte det verkade skitäckligt och ville inte smaka till en början men se, när vi vinkade av dom sista gästerna kl 01:30 då var bålen ... sluuut :)

Visste väl att jag hade det i mig... det med alkoholen... jag ÄR ju dansk!
En naturtalang lixom

Vi hade en riktigt fin kväll tycker jag. Jag hade ett nyfiket sinne som gjorde att jag försatte mig i lite olika situationer som kunde ha gått lite hur som.
Jag:
-rökte cigarr och tog halsbloss... det 'dör' man typ av
-åt en chilifrukt från en krukväxt Simon fick i gåva, 'bara för att kolla om det var starkt' vikket det var och jag typ dog igen men vert räddad av omsorgsfulla människor som kom springande med glasspaket och goda råd.
-snusade. lingonsmak. KUNDE ha kräkits men var antagligen för full för jag kände ingenting. Det var dessutom ganska äckligt så jag kommer nog inte göra det igen.
Inte heller dra halsbloss av cigarrer eller äta en halv chilifrukt rakt av från en krukväxt.

Tycker det är fint när man känner att man har växt som människa efter en sån kväll. :)

/tant trassel

2 kommentarer:

sessy sa...

http://sjomajlin.blogg.se/2012/august/utmanad.html

En liten utmaning. det vore spännande att få veta lite mer :)

Tant Trassel sa...

haha. Ska se om jag kan anta den :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...