tisdag, december 13, 2011

Stop?

Ja som ni kanske redan har läst så jag har jag problem med att Zion 5 år bitar på naglarna. Det har eskalerat dom sista månaderna och jag har sökt efter orsaken och en lösning som känns hållbar.
Jag menar... VARFÖR bitar han? Kan man få reda på det då kanske man kan hitta en lösning på hans problem och på så sätt få slut på nagelbitandet.
Jag testade en Anna Walgrengrej som du kan läsa om här http://trasseltofs.blogspot.com/2011/10/nagelbitare.html
Fast... jag kanske är en kass morsa men det funkar inte och jag kanske inte är tillräcklig uppmärksam va vet jag. Jag får inte till det. Det skall ju funka både hos hans pappa och på dagis OCH här hemma, så...
Så nu köpte jag sånt dära gift till hans naglar. Jag hoppas att han kan sluta bita innan han vänjer sig vid den äckliga smaken på naglarna.
Kanske kan kombinera kramar som spänningslösare och smaka-illa?
Vill ju så gärna göra allt bra. Och nagelbitare har jag såååååå svårt att inte se på med 'obehag'. Jag har själv bitit tills jag blev 20 år. Sen vaknade jag en morron och visste att från idag kommer jag inte bita på naglarna längre. Och jag gjorde inte det. Jag är såååå glad att jag lyckades sluta och inte längre är en av dom jag inte ville va. Iaf när det gällde naglarna.
Sen finns det väl 100 andra saker som jag skulle vilja ändra på...
Nu får vi se hur det artar sig.
/tant trassel

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tror du inte han oxå vaknar en dag och ba, äh nu skiter jag i att bita? Arvid fortsatte att bita fast pappan målade på sånt där gift.

Agnes sa...

Hej var bara uppmärksam på att "giftet" försvinner under dagen och att dom snabbt kommer poå hur dom ska få bort det. :( Vi har inte haft någon nagelbitare däremot jackbitare där vi testade "giftet" under en tid.
GOD JUL!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...