söndag, december 11, 2011

Grenuttag deluxe?

Bor på 'den bästa villagatan i Laxå' som det heter enl alla 60+ -are som är bosatta på Villagatan. På den hära villagatan och på gatan bredvid finns det två hus som barnen tjuter över när vi åker förbi på kvällen. Särskild huset på min gata har nog köpt ALLA sorters to-much-julbelysningsdekorationer som finns att tillgå. HELT otroligt. Ungarna ba 'åhhhh mamma va VACKERT' å jag mera ba 'det är det värsta jag nånsin sett. Så smaklöst'
Ungarna förstår såklart inte alls vad jag menar riktigt. HUR kan jag tycke att det ser för hemskt ut.
(OBS... bilden är inte huset på min gata. Jag försökte fota d mä Iphonen men det gick lixom sådäääär. Detta typ motsvarar synen som möter en när man åker min gata på kvällen)
Iaf när man lixom har vant sig lite vid synen och alla funderingar på var dom har fått tag i allt skit, ja då börjar ju tankarna bära iväg till deras elmätare och uttag som måste bära en belastning som motsvarar halva Laxås.
HUR många grenuttag måste man ha i en 60-talsvilla där det oftast inte finns mera än ett max två uttag pr rum, OM inte dom har dragit om all el i kåken, för att föda och husa 10 000 olika ljusslingor?
HUR många?
Det vore ju en rejäl skoluppgift faktiskt.
Antagligen skulle man bli lite rädd.
Och dessutom... asså HUR mysit är det att sitta där i vardagsrummet med en altan som lyser som solen skulle va på besök. Näää... aasså... nääää.
Men visst...
/tant trassel

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...