onsdag, januari 20, 2010

Almanacka VS Köpstopp?

Jag skulle VERKLIGEN behöva en ny almanacka. Jag brukar alltid köpa från www.personligalmanacka.se men frågan är om det för det första går ihop med mitt köpstopp med att införskaffa en almanacka öht. Å andra sidan... hur gör man UTAN?
Om man då bestämmer sig att det är ok att köpa almanacka trots köpstoppet, är det då försvarbart att köpa en tjusig, väldit praktisk och alldeles underbar almanacka för söta 275 kr?
Känns inte som jag kan försvara ett sådant köp tyvärr *suck*


Men asså... jag kan inte köpa vikken som HELST heller lixom. Hatar fula almanackor. Det är årets höjdpunkt att köpa almanacka och jag MISSAR det i år. Kris i mitt liv. Riktig kris.

Obs. Bilden är hämtat från PA:s hemsida. Jag stavas ju med K som ni kanske vet :)

/Tant Krassel ;)

9 kommentarer:

~Johanna~ sa...

Du fyller ju år! SE det som en födelesedagspresent för tusan!

Trebarnsmamman sa...

Svår fråga!!!! Det enda jag kan säga är att de almanackorna är beroendeframkallande!!!!!

Några tankar dock;
* Man klarar sig bra utan almanacka, men vill man undvika dubbelbokningar, missade möten osv är en almanacka att rekommendera!
* Födelsedagspresent är en bra idé, fråga någon kompis eller föräldrar eller liknande om du inte kan få ett presentkort på en almanacka hos dem.
* Byteshandel, gör en deal med dig själv att sälja på tradera/blocket för 295 eller exempelvis 500 kronor innan du får köpa almanackan.

Lycka till...själv har jag en grön med magnolier liggande på mitt skrivord. Vill minnas att det var min julklapp till mig själv ;)

~Johanna~ sa...

Kolla bloggen...

Unknown sa...

Det är ju just för att du har köpstopp som du kan köpa den. För när man har köpstopp köper man BARA saker man verkligen behöver och ÄLSKAR. Kvalité före kvantitet. Då förgyller du din dag varje dag (med almanackan) och visar på att du tycker att du är värdefull. För när du väl handlar köper du det du tycker om. Fattar du? :)

Jennie sa...

Almanacka gills inte i köpstopp för det har jag bestämt. En kvinna kan inte klara sig utan sin personliga almanacka. Den är en livlina!

orcid sa...

som födelsedagspresent går den ju under som:D och man behöver en BRA kalender/almanacka annars funkar det ju inte om den inte passar en i vardagen, då vill man ju inte använda den. att välja almanacka är ett noga val, du ska ha den ett helt år:)

Karina sa...

Vikka kreativa kvinnor ni är haha :)
Kram

Fru Evelina sa...

En sån har jag och de är verkligen tokbra, och fina :-)

Kram

Tant Trassel sa...

Man blir smått beroende och bara från förra året har det ju tillkommit en masse nyt å 'bra' -som tex en målar bok eller sudoku om man så vill. Dessutom att man kan spara allas födelsedagar!!
Förståååår att även du har en...
Hur ser din ut?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...