söndag, oktober 25, 2009

Nämen hej!!

Hej där!
Tar mig en stund för ett blogginlägg 'mitt i natten'
Haar förresten missat detta med att sätta tillbax klockan idag... men men. Allt går sin gilla gång. å det sättet syns det på mitt liv att jag aldrig kollar tv -aldrig kollar nyheterna.

Idag flyttade katterna ut, 7 veckor gamla, från våran dagmatte Sara.
Sofia som skulle ha svarta katten hade en hel vecka ledit och dom förelog att sofia skulle ta katten en vecka innan planerad eftersom hon då kunde ha en hel vecka hemma med nya kissen.
Sara såg väl fördelen för kissen i detta och sa ja.
Detta betydde att våran katt och lilla Rosa fick flytta hem till oss. Karlsson, som våran får heta är könslös än så länge, men namnet satt när jag väl hade kommit på detv eftersom sara till en början hade hittat honom på taket till uthuset där dom föddes. Sara tror att han faktiskt FÖDDES på taket pga placeringen och då kändes Karlsson som ett fint namn :)
Man skall aldrig glömma sina rötter vänner!
Rosa är den sista kissen i gänget. Hon har inget hem än så länge. Hon flyttade hem hit i väntan på att få ett nytt fint hem.
Är nån av er det minsta nyfiken på en sån söt liten tjej få ni säga till.

Det är alltis lika spänande att dra hem en ny katt till gänget.
Morris -den yngsta av våra katter, agerade välkomstkommité och det gjorde han riktigt bra. han nosare, gosade och följde efter dom små i flera timmar innan han till slut bad om att få gå ut å kissa.
Gucci vovven har agerat vallhund och sover nu tungt efter att ha jagat katt som har kollat in Morris som har kollat in bäbiskatterna och dessutom måste en duktig vallhund ju ha koll på småttingarna oxå så hon har haft myyycket att se till i kväll.

Men... iafr så sover kissarna nu oxå. Vill få dom att gå på låddan snart. Jobbit med kattbajs på golvet lixom :)

Har ingen bild idag tyvärr eftersom jag sitter vid fel dator. Men imorn kanske jag kan hinna lägga in några av alla bilder jag har lovat er i dom sista inläggen.
Hemma med kidsen imorn då dagis har stängd.

Såu lång
/tant trassel

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...