tisdag, november 29, 2011

OM man nu hinner...

ok.. kanske en dålig ursäkt men jag är dödstrött...
Batteriet till datorn är tyyyp noll. Tänkte jag skulle hinna blogga innan jag skulle sova men Hwila ville till att börja med INTE sova. Till slut vert det en ond cirkel där hon låg på hel spänn för att hon var rädd att jag skulle lämna rummet om hon skulle somna så hon vaknade vid minsta rörelsen.
Jag skulle betala räkningar och hinna bara säga godnatt till min älskade på telefonen innan jag skulle sätta mig och äntligen blogga lite.
Till slut vert jag galen på Hwila, som jag hoppas dom flesta föräldrarna blir på sina ungar då å då, vikket ju INTE hjälpte till att hon skulle somna, meeen till slut så...
Nu är räkningarna betalda, jag har sagt godnatt till den bästa mannen över 6 år jag vet och kl är ALLDELES för mycket... IGEN.

Hade varit praktiskt om man fick ta med sig datorn till skolan för då ska jag lova... men tyvärr är det totalt datorförbud där, så jag får hitta ett sätt.

Detta med räkningar... att man aldrig lixom kommer upp till ytan!? Visst, det där dyrt att skilja sig och får man dessutom bara 6000 kr i lön en månad då finns det en del telefonsamtal att ringa för att på sina knän be om att få flytta fram räkningen en månad och när DEN månaden sen kommer, ja då är det ju dubbelt illa...
Skulle vilja ha råd med jul -ja ungarnas klappar är iaf köpta... vi var ju på Gekås i Ullared men i övrigt... vill köpa pellets, julklapp till min bäjb, mina 4 svärmödrar och mina två svärfädrar och ja... sen skulle det va najs att bli klar med Hwilas rum.
Ja jag vet... nu tänker ni 'jamen... har inte hon hållit på i evigheter??' Jo... så är det. Men TIDEN räcker inte till och inte färgen heller...
Men denne vecka... asså då MÅSTE jag måla list och påbörja golvet. Nu är det sagt!
Så godnatt så länge!
Saknar bloggen... på riktigt. Det finns bara inte den tiden hur mycket jag än vill.
Men jag räknar på Rekativ effekt och cosinus så länge.
Puss
/tant trassel


Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...