söndag, november 06, 2011

Onsdagslyx

Jag fick ledigt under onsdagen i veckan och passade på att ta mina barn som eg hade höstlov med sin pappa. Dessutom hade Astrid och Gretas dagis stängd för studiedag och Simon grejade en ledig dag han mä så nu hade vi en helt vanlig onsdag med en masse tid att bara hänga!
Vi bestämde oss för att ta en lång promenad bort till en gård i närheten för att handla ägg och då ta en liten fika picknick på vägen så jag å ungarna handlade donuts och lite annat fika, vi packade en väska med filt och sittunderlägg och två termosar och gav oss iväg.

Hunden Doris jagade rådjur, hunden Gucci lekte med sin boll och glodde mest efter den andra jagande hunden som om... va gör hon DÄR?! Det e ju HÄR bollen är!

Halvvägs insåg vi att inget barn skulle palla hela vägen till äggen så vi stannade på ett bra ställe med bra utsikt och dukade fram fikat.


En skara med mycket nöjda barn och två avslappnade föräldrar som njöt av en fin solnedgång och skådade ut över fälten där en galen boxerhund sprang runt med nosen i backen.
Den andra hunden var inte så svår att hitta...
 
Vi hann hem lagom till att mörkret kom på riktigt och vi myste lite över en god kvällsmat. Torsk m äggsås. Allt var som vanligt. Greta åt, Astrid åt pytte lite och Hwila och Zion gnällde högt över hur äckligt maten var :) Skönt när allt är som vanligt eller hur? ;)
JAG tyckte iaf det var gott så det så.
/tant trassel






Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...