torsdag, december 20, 2012

Juleklappe

För 3,5 år sedan gjorde jag min första tatuering. Jag hade nåt halvt år innan dess fått reda på att mamma var sjuk i cancer och just då gick jag och funderade på vad jag skulle välja för första motiv att tatuera mig med. Sen var valet plötsligt inte så svårt.
Jag minns att jag trodde att hon skulle bli arg på mig men hon grät och sa att hon kände sig ärad.

Och nu har jag velat länge. Vill ligga där igen. Under nålen men pengarna räcker ofta inte till.
Men nu har jag ett tag funderat på en mindre tatuering som skulle betyda ganska mycket för mig. För MIN del måste en tatuering ha en historia eller nån betydelse och som det är nu så behöver jag släppa taget om saker och ting i mitt liv. -behöver nog inte gå in på detta närmre...
Och släppa taget om mamma.
Acceptera att jag är ensam.
Och nu, när jag har fått en kärleksgåva i julklapp OCH Marcin, som gjorde min första tatuering har fin fina julerbjudanden i sin studio i STHLM, ja då kände jag att NU ska det va.
Jag har i kväll köpt presentkort på en tatuering i sthlm under 2013 :)
Känns bra. Jag behöver ligga där och lida en stund och begrunda och efter det varje dag bli påmint om mitt beslut att släppa taget precist som jag idag och varje dag blir påmint om mamma när jag ser hjärtat på bröstet.

Förlagan är denna.



Och även fast det är den jag återkommer till finns det ju många andra fina!




Kanske svårt att se men denna har en maskros vars frön blir till fålar/korpar. Symbolist fin och ligger såååå fint på hennes rygg och nacke.


Krickelin har en fantastisk variant...
känner mig ANINGENS sugen men den kanske e för stor...?



Hur som...
Detta är en julklapp som jag kommer smaka på ett tag till.
Att få åka upp och göra detta, kommer bli gött.
Saknar alla däruppe men helst av allt skulle jag vilja att dom som betalat detta följer med. Skulle vara fint på nåt sätt...

/tant trassel

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...