söndag, maj 05, 2013

Önskan



Sitter och tar in den sista solen på trappan.
Funderar mellan radarna i boken på vad jag önskar för mitt liv. Det finns få saker jag önskar mig sådär på riktigt. En sak är att Få Älska. Någon. Men jag är en lite underlig människa. Jag vet inte om jag kan eller vågar älska någon människa längre. Älska någon på riktigt. Om nån kan älska MIG på riktigt.
Mitt behov av att få vara själv är lika stort som mitt behov av närhet, samhörighet och kärlek.
Finns en sådan... Som kan vara det? Eller finns han som är så pass egen och aktiv att jag automatiskt kommer få den tiden i ensamhet som jag så behöver?
Vet att jag dessutom behöver en att se upp till. Att vara stolt över. Nån som fascinerar mig, som lär mig och som JAG kan inspirera. Har jag inte det blir jag dominant, otrevlig och skit irriterad tror jag. Och det vill jag inte.
Jag vill va allt bra jag kan va. Hitta den som väcker det i mig. Drar fram det.

/tant trassel

1 kommentar:

Retroaktic sa...

Härom dagen hittade jag en text med alla tankar från min separation med sambon sedan 5 år. Jag hade skrivit allt som for runt i huvudet, mycket om oss två men mest om saker hos mig själv jag ville förändra/förbättra. När jag nu hittade texten nästan två år senare insåg jag att allt som stått på den där listan har jag uppnått hos mig själv. Känslan var helt obeskrivlig! Jag har på köpet blivit oerhört mer självständig. Och känner precis som du Karina att jag verkligen behöver min egen tid. Det är en av få saker som jag verkligen värnar om att få ha. Jag trodde inte heller att jag helt obehindrat kunde känna kärlek för någon igen. För det som vart "den rätta" var ju inte det. Synisk blev jag av den erfarenheten. Synisk på kärlek.
Jag är fortf. mkt mer försiktig med att dela med mig av mina känslor. Rädd att de ska bli illa behandlade. Men nu har jag av en slump träffat en människa som uppfyller både min önskan om självständighet och trygghet, kärlek. Du vet ju vem ;) Vi är nog båda lite annorlunda men det kompenserar vartannat. Det kommer en sådan dag fördig med, och då är det så himla självklart varför det aldrig fungerade med någon annan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...