fredag, december 27, 2013

Etsy

Måste bara tipsa om Etsy.
Finns som app och som vanlig hemsida.
På Etsy hittar du människor från hela världen som antingen skapar själva eller som har små nätbutiker där dom säljer braiga saker.
Ofta är det väldit billigt dessutom och frakten är mycket rimlig!
Jag har letat fodral till min iPad Air. Söker på Etsy efter fodral och får flera tusin träffar. Tänk att du har hela världen som spelplatta. Så istället för att gå till en svensk butik och betala 350kr för ett fult fodral så går jag istället till Etsy och betalar ca 180kr plus 60 kr i frakt för detta...


Detta hittar du iiiiinte i Sverige!
Vet att det är jätteoklimatsmart men ibland så tar hjärtat bara över.

Letade även efter en ny plånbok och skydd till min mobil. Hittade detta.


Helt galet men jag tror faktiskt jag gillar den.
Mobilen får plats i den.
Kostar runt 150 kr och är i skin om jag inte missminner mig.
Tror frakten gick på 40 kr.

Så kolla Etsy om du gillar udda saker och grym kreativitet :)

/tant trassel

Fin jul?



Hoppas ni har haft en sån jul som ni ville ha. 
Vårt liv är ju lite upp å ner utan traditioner och så. Så vi hamnade hos min vän Sarah som oxå var själv med barn. 
Det blev en fin o lugn jul. Lite för dyr för mig men det e svårt att rätta till i efterhand. 
Särskild när man köper en efterlängtat julklapp till sig själv och dessutom avslutar julen med att stanna på en stor affär och spontanköpa sig ett liiiiite för dyra öronmuffar. 
Jag gav mig själv en iPad Air i julklapp. Förnyade mitt mobilabonnemang och kunde köpa till en fin padda för en relativt billig peng. 


Öronmuffarna ramlade ned i shoppingkorgen lite av en slump. Ville hitta lurar till ungarna och började provlyssna på olika alternativ. Började känna att jag oxå ville ha några lurar till min padda och gick upp ett steg i kostnad o började lyssna. Hittade ett par på rea för knappt 300kr (drygt 450 kr innan rea) som lät helt ok och som såg ok ut. 
Sen sneglade jag lite åt Marshall. Lurar som jag på riktigt tycker är snygga o tänkte att det skulle va intressant att lyssna på skillnaden mellan Urban Ears och ett par Marshall major. 

Det skulle jag inte ha gjord :( Skillnaden var enorm! En heeeeelt annan upplevelse!
Det gick inte. Jag kunde inte köpa dom billigare lurarna. Drygt Dubbelt så mycket fick jag betala. Men jag är så jäkla nöjd!
Tänker att det får bli min födelsedagspresent då. 
Fyller ju i feb. 
Så grattis tant. Här har du. Skäms på dig. 



lördag, december 21, 2013

Lite Tant Trassel kuriosa

1.   Jag är 100% dansk. 
2. Jag har bott i Sverige sedan 1995
3. Jag TROR att jag kan prata danska men tydligen låter det för jävligt ???
4. Jag skulle aldrig våga gå en utredning men antagligen så har jag nån konstig diagnos-coctail med tanke på hur underlig jag är.
5.  Jag ogillar att kolla på tv eller titta på film
6.  Jag har inget andranamn. Bara Karina. Vikket jag hatar. Jag blir dessutom aldrig äldre än 25år.
7.   Jag har kysst Danmarks skatteminister bakom hans hus när vi var 7 år. Efteråt sprang vi in till hans morsa o frågade om det var farligt.
8.       Jag hatar att vara ensam lika mycket som jag uppskattar det när jag behöver det. Det kan komma på två röda att jag bara känner att jag behöver få vara själv. Jag är rädd att leva ensam resten av livet. På riktigt RÄDD. Ensamheten gör mig till en sämre människa.
9.       Jag stötar bort människor som vill vara mig nära, som vill tycke om mig. Alla utom en.
10.   Jag har varit en övertygat troende tills dagen då mamma dog. Jag kommer aldrig prata till någon såkallad gud igen. Saknar det inte. Hatar att man lurade mamma att hon skulle bli frisk. Hatar att jag lät mig luras. Religion kan ta sig i arslet.
11.   För typ 5 år sedan vägde jag 115 kg. Det är 50 kilo sedan. Gjorde en Gastric Bypass och därefter en bukplastik och hittade MIG därunder alla kilona. Tant gömde sig bra.
12.   Min drömbil är en AMC Pacer från 1975. Den ska va röd och ha originalinredning och jag skall älska den så länge jag lever.
13.   Jag älskar rått kött. Kan skära bitar direkt från älgen där den hänger i slaktboden. Har dock aldrig ätit en råbiff.
14.   Jag har sjungit i gospelkör i många år i Vasa Gospel som är frälsningsarmens kör i vasastan i sthlm. Jag älskade det. Jag saknar det. Men nu kan jag inte stå för budskapet längre.
15.   Jag har bott i ena Kungstornet på Kungsgatan i sthlm. Jobbade som vaktmästare i huset och bodde i enda lägenheten under ett år. Hissade flaggorna på toppen av tornet sittandes på kanten.
16.   Jag är så jäkla ful i mun när jag kör bil. Barnen hänger på och svär och spottas över alla ’hen’ som kör för jävligt. Utanför bilen är jag en annan. Barnen oxå tur som är. Dom vet att vi bara säger sånna saker i bilen när ingen hör.
17.   Jag har bott 4 år med utedass. Med två småungar.
18.   Om någon vinner mitt hjärta (vän som kärlek) så har du mig. Då ger jag dig mitt liv.
19.   Jag kan störa ihjäl mig på detaljer. Dubbelt mellanslag i text. En stol som står fel. Om jag klammat en kabel som inte vert så bra som jag önskat, kan jag tänka på det en hel helg och tvångsmässigt åtgärda detta direkt på måndag morron. Ändå lyckas jag aldrig hålla ordning runt mig.
20.   Det bäste stödet jag haft det sista 1,5 året är min instagramfamilj. Hade jag inte haft dom hade jag fan blivit tokig! Dom har visat en sån omsorg på alla sätt så det är fan inte klokt. Och jag kan gladeligen erkänna att jag behöver dom. Jag behöver instagram för att må bra. Kalla det ett beroende eller sjukt men så är det.


Äntligen här igen!


Då var jag ÄNTLIGEN i stugan igen! Jag har inte haft tiden sedan jag började förbereda för att flytta till Örebro.
Men idag tog jag den tiden. Sitter här just nu faktiskt...
Hade släpat hit min gamla soffa eftersom jag köpte 'nya' hemma till
Och precist som jag trodde så passade soffan perfekt in här!
Det är en bäddsoffa m två bäddar och det är ju toppen.
Nu försöker jag elda och värma upp stugan lite innan natten. Det märks att det är fuktigt ute för det går trööööögt att värma upp.


Min hyresvärd var här idag en snabbis.
Vi suckade lite båda två över att jag ju inte har möjlighet att köpa stugan i dagsläget. Priset är inte problemet för jag skulle få det för 150 000 kr om jag köpte det idag.
Men jag hade ju min ekonomiska kris förra sommaren och det förde tyvärr med sig två prickar hos fogden. Ni är antagligen många därute som har varit där och ibland, ävenfast man trampar vatten för livet så är det svårt att hålla näsan över vattenytan konstant.
Och jag lyckades precist inte.
Två räkningar på sammanlagt 1200 kr som jag inte hann betala i tid.
Och då är man där. Tyvärr.
Såååå läget är ju då så 1,5 år till från nu, att jag förstås inte kan låna pengar.

Jag har funderat på olika lösningar på att kunna köpa stugan.
Idag hyr jag ju stugan för 100 kr i månaden men detta är MIN stuga och jag tänker inte lämna den :)
Jag älskar den. Den sparkade bort benen under mig från första helgen jag var här.
Och jag är hooked helt enkelt.

Hur som... en lösning skulle ju vara att hyresköpa typ.
Alltså att jag betalar hyra till ägaren som om han var en bank som hade lånat mig 150 000 kr Och sen om 1,5 år när jag väl kan köpa stugan så drar man bort det jag redan amorterat på lånet och betalar resten till ägaren när det riktiga köpet då blir av.
...och han hade tydligen funderat på samma sak och tyckte att det mycket väl kunde tänkas vara en lösning. Han vill släppa ansvaret för stugan och jag vill ha fria händer.
SÅÅÅÅÅ jag kanske blir med stuga innan sådär aslänge!
Skulle bli så jäkla glad!

Vi skulle fundera lite på var sitt håll på olika sätt att lösa detta med hyresköp och höras.

Så nu sitter jag här i min mysiga soffa och fryser som en hund men jag är såååå glad när jag ser mig runt och vet att detta nog kommer lösa sig ändå :)

/tant trassel


Julklappat o klart



Igår var jag på 'julmacka' på jobbet. Julbord har vi redan varit med med vår elgrossist så firman bjöd på en god jättemacka och lite mys på lunchen i fredags.
Vi fick dessutom en present.
Och jag vert så löjligt glad. Jag har inget minne om att jag nånsin under mitt arbetande liv har fått julklapp från jobbet.
Och när jag öppnade den fin fina lådan och såg en bra kniv från Leif Mannerströms köksserie och ett gåvokort på ännu flera braiga köksprylar bubblade det till lite mera.
Man kunde välja fritt bland i lilla boken och jag valde att komplettera kniven jag fått med en allround kockkniv.
Har inga bra knivar direkt.
Så jp... det var lite av en lyckodag i fredags :)
Tack jobbet. Känner mig så bortskämt!

/tant trassel

onsdag, december 18, 2013

Sånt man gör för att det känns bra



Zion hade hem en kompis från skolan idag. Hampus. Zion går i klassmed hans storebror som han varit hemma hos ett par gånger. Nu var det brorsans tur att hänga lite. Dom avslutade kvällen i soffan tätt ihop framför julkalendern. 
Ibland så behöver man bara lite närhet av sina vänner. 
Skönt med okomplicerade barn. Bara gör va dom känner för utan att oroa sig för vad andra ska säga. 

/tant trassel

Mat för en sessa



Idag hade vi två kompisar hemma efter skolan. 
I Fam. Trassels lilla kök serverades mintgröna makaroner och prinsesskorv. 
Konstigt hur mat plötsligt kan smaka bättre tack vare lite karamellfärg!

/tant trassel

söndag, december 15, 2013

Återkramar



Idag var Hwila o Zion bjudna på kalas i Laxå hos en av Zions gamla klasskompisar. 
Och dendära killen asså...när han insåg att alla hans favisar dök upp på kalaset en efter en!
Att få tokkuta in i famnen på båda flickvännerna, pussa och krama och sen se bästisens bil rulla in på parkeringen. Zion bara slet upp bildörren och kastade sig i famnen på honom. 

Det är så jäkla fint att se hur han är med domdära två tjejerna. Hur han ser på dom, gosar med dom, tar i dom, stryker deras arm...sånt...och hur dom ser på honom, följer honom, leker hans lekar...sånt. 
Och kärleken till sin bästis Måns som han kan pussa o krama en massa när dom ses och skiljs åt. 
Det e fint tycker jag. Han är så innerlig. 

Och dom ungarna han gillar, det är även mina favisar. Sånna fina barn!
Behöver nog inte va så jätteorolig för hans val av umgänge i framtiden :)
-eller...? 

/tant trassel

lördag, december 14, 2013

Ej längre gesell

Igår kom jag på att jag har gjort mina 1600 timmar som krävs för att bli färdig som lärling.
Det vill säga att jag inte längre är lärling utan Förstaårsmontör!
Det känns så jäkla skönt att slippa kalla sig för lärling.
Det innebär ju oxå att ansvaret blir större, kraven högre och framförallt... jag är påväg...mot målet. Att bli jävligt bra på jävligt många saker :)
Toa-bilder är jag asbra på iaf...

/tant trassel

Finlunch



Igår fredag jobbade jag i källaren på en gammal ICAaffär norr om Örebro.
Jaaa eller jag såg på att nån annan kopplade en låda och jag typ sov. Tröttheten var orsakad av en julfest med jobbet dagen innan...
Men för att hålla mig vaken förevigade jag allt fint runt mig.
Ägg-Ravioli på burk stod där som ett fint stilleben så...
/tant på jobb

Skelar

Ungarna fick var sitt 555-bitars 3Dpussel i julstrumpan förra helgen.
Idag tog vi tag i det.
Och fyfan säger jag bara... man blir toksnurrig av att 'tolka' alla bitar som i vissa vinklar ser exakt likadana ut och i andra helt annorlunda.
Barnen tröttnade efter en halv typ omöjlig timma medan jag kämpade på ett tag till.
Men nu ställde jag bort det.
Skelar på båda ögonen och är allmänt irriterad.

Får ta tag i dom imorn.
/tant trassel


Nedbäddat


I min släkt ställer man tomtegröten på tillagning nedbäddat i sängen.
Nu bara på med locket och sen två duntäcken nedstoppat runt grytan.
Där får den mysa runt några timmar.
/tant trassel


Vi firar

Här om dan hade vi ett födelsedagsbarn i byggkojan. Marcus fyllde 28 år och detta kan ju inte gå obemärkt förbi.
Vi visste att han skulle ha med sig tårta till jobbet och vi andra planerade lite i hemlighet för div småpresenter.
Själv tog jag ju och gjorde en fin mugg till honom.


Det tar en stund att göra en mugg. Först skall man ju vara nöjd med sitt arbete, sen måste färgen torka 24 timmar och sen skall den brännas i ugnen i 90 min. Så det tog min hela helg att få i ordning den :)
Men det är bra... att vara i ett konstant pysslande för det ene föder det andre.
Han måste ju ha ett kort, tänkte jag.
Så jag plockade fram Supermannen tidningen och min dymo och spånade lite.
Det slutade med ett kort som ingen annan fattar nånting av. Ni vet... interna saker.
Men jag vert ganska nöjd iaf.
Sen kom Mackan på morron och vi mumlade väl typ grattis hela gänget. Nån frågade om inte jag hade köpt present till han men jag sa att Mackan ju inte är min kompis på presentnivån så han fick nöja sig med ett grattis.
Så han förväntade sig nog inte nåt särskild av den dan... Meeen till frukosten kl 09 hade jag pyntat i kojan med ballonger ute och inne, serpentiner, ljus i säkringshållare, servetter och sugrör, spåbubblor, figurballonger och sen hade alla ställt upp presenter till honom på hans plats.


Han blev jätteställd och nästan lite rörd.
Och vi firade Marcus en lång stund där på morron. Sjöng för honom och kramade om honom.
Så skall det va. Alltid. :)





söndag, december 08, 2013

När ingen annan kommer

Idag har ungarna och jag bakat ett gäng lussekluttar igen.
Vi bakar inga tjusiga snurrade katter. Nej vi freestylar lite och gör starka Adolf, snäckan Kurt, ett O här, ett U där och ut över det mest kluttar.
Men gott är det.
Tänkte att folk skulle komma långvägar ifrån idag för att provsmaka men ingen kom. Så till slut satte jag mig ned mitt i all helgbestyr och åt en själv.
Spetsade min lusseklutt med tantdricka.
Päronkonjak. Xanté. Den godaste vuxendrickan som finns typ.
Allt detta medan jag pysslade födelsedagskort och spånade på 'gå ej över gräset för fan' -skylt och skrek åt ungarna att sluta brottas så högljudd.
Såg dock att granntanten hade lagt ut en bild på FB med en andra-advents-mys-fika-tallrik med enbarnt köpefika så jag knallade några hus bort och lämnade över en påse lussekluttar och peppisar till dom.
Vi diskuterade saffran i några minuter innan jag gick hem till barnen igen. Googlade på Saffran Best i Test och kom fram till att det är Santa Marias Saffran man skall köpa om man vill ha bra saffrans smak.
Då vet ni. Nu vet jag. Och då kan vi alla baka lussekluttar med glada munnar.

Salve och hoppas ni hade en fin andra advent.

/tant trassel


När nån fyller

Imorn fyller min kollega år.
Jag har lagt halva min söndag på att försöka göra en måndag i byggkojan värd att genomlida.
Jag förstår om ingen annan fattar vad människorna på kortet vill ha sagt men jag kan säga er att det är ungefär så min vardag på bygget ser ut med dom två stollarna jag jobbar med.
Det är en massa läten och en massa uttryck typ.
Och jag garvar. VARJE dag. Det ni... att få garva så man knapp får luft minst en gång om dagen, det mår man bra av.
Den som fyller år är del i detta. att få mig att må bra på jobbet.
Hoppas ni oxå har pajjasar på jobbet för dom e bra å ha :)
/tant trassel

lördag, december 07, 2013

Näj



Att vissa alltid ska överdriva. Kan man inte bara sätta upp en helt vanlig lapp istället för att ta i från tårna!? 
:)

Undrar hur en Arg-Lapp skulle se ut om jag skulle skriva den...

/tant trassel

Gåva


Ett fint litet pyssel när man behöver en personlig billig present är att köpa en hög med 10kr muggar på Lagerhaus och ett paket med porslinspennor och dekorera en mugg. 
Pennorna kostar en del men dom tar ju däremot inte slut sådär på en gång lixom. 

Jag är ingen världsmästare på att rita. Jag är dessutom jätteostadig på handen. 
Men det är iaf JAG som har gjort muggen och det finns ingen annan som har en likadan :)

På måndag fyller min jobbarkompis år. Han ska få en mugg. 
Han kallas Snircus så det får bli texten som pryder muggen. Sen lite färgglada vimplar på det. 
Han kommer studsa jämnfota tror jag ;) 

/tant trassel

Nån dag så kanske...



Blir lite ledsen när jag på flera olika håll ser att människor tar varandra för givet. Upplever det bland människor i min närhet. 
Människor som skall föreställa betyda något för varandra. Människor som blir lämnade ensamma istället för att fira med den man helst vill fira med. Människor som får överge ensamma föräldrar för att den som skall föreställa vara ens bäste vän, älskare och kärlek, inte tar med allt som ingår i att bli familj med en annan människa utan på nåt sätt tror att det är ok att välja bort svärmor på julafton. 

Varför lämnar vi varandra på jul?
Varför kan vi inte försööööka ha överseende med svärmor den ena högtid om året?
Varför försöker vi inte skapa fina traditioner när alla byggstenar nu finns?!

Själv saknar jag numera traditioner. Jag har ingen att dela min jul med. Men hade det funnits hade jag gjort precist allt för att få ta del av julen tillsammans med den jag skall föreställa älska och tänker mig en framtid med. 

Och ni som nu HAR den möjligheten, ni som HAR familj, älskade...ta för fan inte varandra för givet, för kanske... kaaaanske nån dag då är det ni som sitter där och längtar efter en trygg och lugn jul utan funderingar över vad vi nu ska ta vägen denna jul. 

Jag å ungarna överlever. Vi har hem att krypa in i. Men vi längtar efter att få skapa egna traditioner. 
Och jag saknar att ge min älskade en fin julklapp. 
Tills min älskade infinner sig får jag ge mig själv en julklapp och vara glad för det jag har. Dom jag har. Att jag har. 

/tant trassel

Barndomens stjärna




Ikväll gav jag mig på nåt jag inte gjort sen yngre tonår. 
Att göra julstjärnor av pappersremsor. 
Mycket vanligt i Danmark. Vet inte hur det är här dock. 

Intressant hur det funkar med vissa saker. 
Om man vikt stjärnor till dödlighet när man var liten då sitter det lixom i fingrarna. 
Lite som att cykla. 
När jag väl kom igång då gick det ganska lätt. 

Mamma gjorde sånna små jävlar när jag var liten. Hennes var gjorda av paketsnöre! 
Ska ge mig på det oxå tänkte jag. Sen. 

/tant trassel

torsdag, december 05, 2013

Barngran

Överraskade ungarna med en blå julgran från Rusta som dom önskat sig. Hade satt dit belysning men lämnat dekorationen åt dom. Hwila tog tag i det direkt o tog alla mindre gosedjur o tryckte in i granen. 

Jag hade köpt en toppstjärna på ikea som var allllkdeles flr tung så hela toppen bara vek sig. Så Pip fick agera toppstjärna. 
Tror hen spanar efter tomten. 


Blir nog bra detta oxå. Julen. Inte för att jag vet vart vi ska ta vägen men...
Blir mest så jäkla bitter över människor som HAR möjligheten att skapa en fin jul med människor som betyder nåt men som väljer bort det. 
Sånt märks när man inte själv har nånstans att ta vägen. 
Så gör det. Ta vara på dom som faktiskt VILL dig! Det är en gåva. Nåt som går andra förbi. 
/tant trassel

Flera tjejer

För några veckor sen var jag på Tjejträff med facket. Två dagar på Djurönäset på Värmdö, Stockholm. 
En otroligt underlig känsla att umgås med  20 andra tjejer som har samma yrke som jag. Man känner sig ju jämnt som enda elgumman på jorden. 
Men hey...det finns flera! :)

Kursgården Djurönäset var helt fantastiskt! 
Underbara byggnader, läcker inredning med en salig röra av design, modernt och gammalt i en smakfull röra. 
Mitt i tallskogen vid vattnet ligger det. 



Vi pratade massor, lärde oss om våra rättigheter och delade erfarenheter med varandra. 
Jag skrattade mycket, åt supergod mat och kvällssimmade lite. 





Byggnaderna förde tankarna till 60-70-talets Danmark. 
Kanske att arkitekten Anders Thalberg, White arkitekterna (tidigare ELLT)  inspirerades av dansk arkitektur när han 1979 ritade Djurönäset konferenshotell. 
Han vann en arkitekttävling med bidraget  ”Frisk luft”, avsett att stimulera kreativitet, arbetslust och välmående.

Det var tyvärr så dåligt fotoväder mest hela tiden men det var iaf en fantastisk anläggning. 
Bäst gillade jag murararbetet. 


Hoppas det blir flera tjejträffar. Det märks att det behövs. 
/tant trassel





onsdag, december 04, 2013

Tassels



Jag har äntligen gått på "tassel"modet :)
Skåpet behövdes piffas lite och jag hittade inspiration från Instagram och indhandlade mina tofsar på Ohlssons i Örebro. En svart o en guldig. 
Och som ni ser så hamnade den svarta på skåpet. Valde en enklare variant på affärn. Vill hellre flippa åt andra håll känner jag :)
Testa själva att hänga lite tofsar här å där. Kanske där man minst förväntar sig det. Det kan liva upp lite!
/tant trassel

Granlus


Mellan avlusningarna som till största del har präglat vår kväll, pyntade jag Rumsgranen som jag köpte idag. En dyr jävel om man är lika fattig som jag men jag hade på nåt sätt lovat mig själv en. 
Och jag vill inte svika en sån fin å bra tjäj så...
Enkelt pyntat med pyttekulor från Lagerhaus och placerad där den gjorde sig bäst. Vikket var i sovrummet. 
Nu får inte jäveln dö för då blir jag galen.

Sängkläderna är från Ellos om ni undrar. Stolen är en finsk 50-tals designklassiker från Artek som heter Mademoiselle. 
Fantastiskt skön att sitta i och 1000 gånger skönare att bara titta på. 

/tant trassel

tisdag, december 03, 2013

String o bollar



Nuuu har jag hängt upp min stringhylla. 
Hittade även några fina bollar på Rusta i rött o vitt. 
Blir nog bra detta :)

Här bor



Nu vet alla vem som bor här. Om domorkar  läsa iaf :)

/tant trassel

Sista



Då hade den sista november kommit, jag har lagt min sista energi på att göra klart för att Anja o Misa ska flytta in. Dom flyttade in medan jag städade klart. 
Tog med TussenKatten hem till Laxå igen. Nu ska hon bo med Anja. 
Det är jäkligt tomt numera. Har ju haft djur typ jämnt. 

Lämnade iaf en liten välkomstbukett och ett godishus på köksbordet i huset innan jag lämnade Laxå och lät min hyresgäst ta över mitt älskade lilla hus.
En annan gång i livet ska jag bo i hus igen. Men nu är nu. Och det funkar inte nu. 
Åt lunch med granngubben Conny och tant Laila mitt i städandet. Det var fint. Och om det finns nåt jag kommer sakna med Laxå då är det dom :(

/tant trassel

Åh hej

Asså herregud va länge sen!!
Livet går i ett. På min lediga tid åker jag mellan Örebro och Laxå för att pyssla m huset innan min hyresgäst skulle flytta in. 
Nån dag ind imellan har jag haft en dag över och den dagen har jag lagt på att försöka få lite trevligt härhemma i lägenheten. Börjar på riktigt bli tokig på att allt är upp å ned. 
Här om dan fixade jag till lite i sovrummet. Hängde till å mä upp en tavla :)


Sen fick jag även en massa kläder på plats. Hade köpt liiiite för färgglada trådgalger på Åhléns men dom får duga så länge. Vissa kläder fick hänga på den fina saken jag har fyndat i en skolkällare. Den är eg till för att hänga skolplanscher på men jag såg direkt att den även kunde fylla en annan funktion. 


Och nu är julen här. Julpyntet har åkt fram och än en gång står det lådor i vardagsrummet. Jag som just fått bort dom!
Det hinner väl bli jul innan jag får packat ut all julpynt. 
/tant trassel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...