lördag, februari 27, 2010

Last Man Standing

Vad händer med våra män?
Att man går isär verkar vara en ihållande trend numera. Jag känner nog nästan FLERA familjer som har brutit upp än antalet som håller ihop.
Det som har varit gemensamt med SAMTLIGA, som jag kommer på iaf, är att kvinnan har lämnat mannen.
En del män som ens vågar sig på att uttala sig runt detta verkar tolkar det som att kvinnan vill ’pröva sina vingar’ ’förverkliga sig själv’ ’kolla om gräset är grönare på andra sidan’ och en masse sånt… shit om jag får säga så.
Finns det ingen karl som funderar på varför det just är DOM som blir lämnade jämnt?
Själv funderade jag en stund över detta faktum under en hundpromenad idag. Konstaterade som sagt inledande att det var just männen som blev lämnade… oftast INTE pga att hon har hittat någon annan att älska utan… ja VARFÖR… varför lämnar vi våra män?

Nu luftar jag bara lite tankar här. Jag har inte kommit till nån typ av slutsats utan är fortfarande ett stort undrande frågetecken.

(bilden är en länk till Clara som gjort bilden)

Men kan det vara så att jämnstäldhetssnacket har gått dom åt huvudet?
Nu ska frugan ut å hugga ved och skotta snön medan mannen ’ser efter barnen’ från skrivbordet fram för datorn eller med sin nya Iphone med alla feta apps i handen.
Nu är det frun som ansvarar för att bilen funkar och att saker och ting blir gjorda. För gör man inget på ett tag så gör hon det ändå själv.
Ska vi iväg och jag tar lång tid på mig att duscha, raka mig, sätta på mig kläder osv så hinner hon kasta på sig vad som helst och desslike på barnen innan hon släpar ut alla små genom dörren med mannen 5 min efter för att ’bara skulle kolla en grej’.Har dom blivit lite lata när det gäller ansvaret för familjen?
Klart att man som motpart eg helst vill ha det bästa från båda världar.
Jag vill vara liten och bli omhändertagen när JAG vill. Jag vill va okvinnlig vid andra tillfällen och behöver minsann ingen hjälp.
Men jag vill INTE hugga ved, jag vill INTE fixa bilen, jag vill INTE se till att saker och ting blir renoverade här hemma –hjälper jätte gärna till men vill inte bära ansvaret för att det ska göras.

MEEEEN jag vill inte heller va den som dammsuger jämnt… diskar och klär barnen så han kan sitta på sitt arsle… JU… om HAN fixar bilen och huset och veden, så hans familj kan hålla sig varma och komma till jobb och dagis och leva ett drägligt liv.
Förstår ni?
Visst vill man ha det så… det bästa av båda sidorna.
Denna upplevelse tror jag inte jag är ensam om att ha. Allt behöver inte vara hämtat från mitt liv utan är en mix av olika kvinnors liv idag… eller innan som faktiskt lämnade honom.
Men hur vill vi HA honom då?
Och vilken roll vill VI spela i ett förhållande?
Jag undrar om det var lättare att leva förr då man kände till sitt ansvarsområden.
Jag bestämmer inne, du bestämmer ute och ansvaret är mera eller mindre mitt där just jag bestämmer.
Eller har dom blivit för mesiga våra män? Dom kvinnorna jag känner är många gånger riktiga tuffa brudar faktiskt. Självgående och inte på så sätt beroende av sina män.
Förlorar männen på det sättet lite av sin nisch… att vara den som syns och hörs… den som familjens beskyddare?
Vet att jag pratar ur ett hetro-perspektiv men jag känner inte till något annat liv. Men ni som läser som antingen har provat på båda och eller bara ett HBT-förhållande… hur ser ni på detta? Ser ni också en skillnad?
Och dessutom pratar jag ut en kvinnas synvinkel så finns det nån man därute som vill uttala sig i detta ämne så skulle jag vilja höra DIN objektiva åsikt! Ser DU nån förändring hos männen i Sverige?Allvarligt är jag mycket oroat.
Ser en framtid med ett jätte kollektiv med bara kvinnor och barn som lever tillsammans och sköter allt själva med hjälp av varandra… och sen en fruktansvärd mängd med ensamma män som sitter ensamma på var sitt håll, träffar kompisar ibland då dom svär över kvinnor i allmänhet, tar en öl och sen åker hem och somnar ensamma.Kan inte bestämma mig för vad JAG skulle vilja ha om jag fick välja fritt från män-med-ett-visst-beteende-hyllan.Kan jag uttala mig om detta när jag inte ens vet hur jag själv skulle vilja leva?
-juuust det. Min blogg… :)
Underbart. Jag kan ventilera preciiiist så mycket jag vill.
Inte utan att nån blir trampat på dock… men OM detta är fallet kan jag avsluta med att säga att jag INTE tycker att nån är bättre på nåt sätt än nån annan. Vi är olika och vissa kvinnor kanske trivs som allra bäst med just sånna män som jag pratar om.Salve vänner!
/tant trassel

fredag, februari 26, 2010

Hittat mitt livs kärlek!

Vägen till mitt hjärta verkar gå genom min mage...
Köpte en ny stjärna på knäckis-himmelen och träffade mitt i prick!
Ett surdegsknäcke med värsta härliga tuggmotståndet.
Jag ÄLSKAR det och om du som jag är knäckisfrälst redan kommer inte bli besviken om du gillar typ Pyramidbageriets knäcka.
Denna är billigare och lika tunn och gooood.
köpköpköpköpköp
/tant trassel

Minns ni...

cyklerna man hade på 80-talet?
Jag tror jag hade en ljusblå!

Nu har jag kärat ned mig igen... mmmm.
Brukar köpa när jag ser dom.
Fina och väcker minnen :)

/tt

Konst?

Vert på nån plantskola i Marieberg, Örebro här om dan då Oscar skulle köpa jord.
Där har dom även ett café som lixom hör till och dit gick jag för att köpa en smörgås då jag höll på att gå åt av hunger.

Medan jag väntade på att min specialsmörgås skulle tillverkas tittade jag runt i den lilla lokalen och såg snart en mindre 'konstutställning' på en vägg där. Antagligen var det en av tjejerna som jobbade i cafét som hade tillverkat dessa men allvarligt... 350 kr för... för några småbitar utklippta från en gammal damtidning och upplimmat på en målarduk.
Ser ut som nåt ungarna gjort på dagis.
Slöseri med fina damtidningar, målarduk och lim!!


Å hör sen.
/tant trassel

torsdag, februari 25, 2010

Men lugn bara...

det faktum att jag känner mig lite förvirrad runt detta med brudar betyder inte att jag vill kasta mig över var enda människa med snippa.
Jag vet väl inte ens om jag vill det när allt kommer around lixom.

Så d så.
/tant trassel

tisdag, februari 23, 2010

Skolk

mmmm... nästan iaf.
var inte på ESAB idag då det var krismöte på skolan.
Jag å Oscar tog en najs frulle på kondiset i Laxå för att sedan vända näsan mot Örebro.
Våran magister Ulf hade valt att lämna sin post och vi skulle nu få veta hur saker och ting skulle gå till den närmsta framtiden.
Detta är väldit tråkit för skolan då Ulf var en mycket kompetent och bra lärare trots att man vert tjurig på honom ibland.
men min utbildning är snart slut så mig kommer det inte påverka något särskild.

trevligt dock att träffa nollorna igen... 'nya' gruppen som började i september. Småttingarna. Känner sig som en liten morsa för som hahahah.

Efter skolan gick jag till Lindex för att leta upp en ny BH.
Hade 50 kr i rabat så jag tänkte att nu skulle det vara.
orsaken till att jag bröt köpstoppet var att den BHn som jag har idag, går upp med jämna mellanrum.
Särskild när jag gör en ovanlig rörelse... som typ tar på mig ryggsäcken som jag tar på mig varje dag. Då går BHn upp!!
Inte så trevligt. Tuttarna är av nån konstig anledning inte i samma höjd som själva BHn utan några cm uuuunder den lixom. och det är inte bra för världen med mig utan BH.
Så därför vert det ett snabbt inköp.
Köpte även tre par svarta trosor i Eko bomull. Då kan jag kasta några av dom gamla.

Sen jagade vi naturgödslat jord till Oscar och Karina hittade på resan två små söta Orcideer på Blomsterlandet för 30 kr stk.
Hoppas dom stackarna överlever!!

Avslutade dagen med att äta kvällis hemma hos prälle.
Nu är jag så slut att jag tror det blir sängen härnäst.
kramen så länge
imorn är det TUR SOM ÄR esab dax igen.
/tant trassel... med rätt att push uppa

Sånt du med ALL säkerhet inte visste ;) delvist iaf...

om jag nämnar tre saker jag tror du inte vet om mig nämnar du då tre saker du mä??

Mmmm... så lät det på Johannas blogg och nu ska jag anta den utmaningen med ett glad rött vin i blodet.
Detta kommer säkert inte betyda det helt stora eftersom jag är så otroligt ospännande haha

Låt mig fundera nu...

Nina... här kommer det... du som tjatat så hahah'

1. Jag är EVT inte så himla hetro som jag går runt och lossas som... OBS... nu sa jag EVT!! Skulle inte kunna leva i ett fast förhållande med en tjej men är inte främmande för... annan typ av umgänge med tjejer.... kanske... eventuellt!!!
VÄRST va jag lämnar ut mig nu!! kommer åmgra detta.

Nåväl...
Humm... kommer jag hitta mera som ingen vet... är så himla... öppen lixom :)

2. Ju... kom på en sak nu när jag pratar om det ovan...
Jag har växt upp med en starkt troende mamma och har själv en stadig tro på att Gud finns och att han finns där för mig... alltid. Sen kan det vackla men Gud finns alltid där i bakgrunden... fast att han kanske borde va först lixom.

3. Har väldit svårt att hänga i gäng. Har gemenskap med alla människor runt mig och har alltid varit så. Ingen är för stor eller för liten. Detta skulle kunne va en BRA egenskap his mig faktiskt... *kom just på*

såååå... nu var det gjord :)
Det jag inte ville säga i hytten på kryssningen är nu sagt :)

pöss på er alla.
/tant trassel

måndag, februari 22, 2010

Stor fet snöängel


Fredag kväll var det bara att inse... jag skulle inte få åka bil in till samhället nästa dag. Inte en chans att gubben Lars skulle ploga och det slutade ju lixom aldrig snöa heller!
Lördag kl 14 satte jag på mig min 80-tals sparkdräkt, långstövlarna, öronmuffar och min mössa och en liten sjal runt halsen... Kånken m sprit å kläder, på ryggen och en plastpåse i handen... iväg iväg, mot fest inne i Hasselfors på Wärdshuset.
Tanken var att prästfrun skulle plocka upp mig ute vid stora vägen, ca 1,5 km bort på våran grusväg eftersom ju inget normalt åkdon kunde ta sig fram till vårt hus.

Men Karina tog apostlerna. Va gör man inte för en fylla lixom :)

Det var jordens jobbigaste promenad. Ville inte ens kalla det promenad eftersom det ordet är för positivt laddat. Skulle närmre kalla det Sista Vandringen På Vägen Till Helvetet. Trots att jag inte kunde andas genom munnen för då fick jag vassa snöflingor i lungorna och inte genom nästan heller för snoret frös till is, så fanns det nåt obeskrivligt underbart tillfredsställande i att gå den långa vägen. Jag svettades, prustade, snorade och led... tills jag kom till SNÖVALLEN FRÅN HELVETET. Den gick mig till naveln och var ca 50 m lång. Jag LÅG praktiskt talat i den för att ta mig över/genom.
Meeen... efter det kommer skogen och då gick snön mig bara till under knäna precist. Rena himmelriket efter THE-snow-vall.

Väl ute vid vägen väntade jag in Sarah i tystnaden.
Hem till henne, sätta på sig en kopp kaffe... ja det är mitt andra hem, jag vet var kaffepulvret står, i en varm dusch -vet var den finns oxå och sen påklädnad, sminkning och tjoo iväg till Helene å Micke på förfest.
Kan säga mycket om dom... för dom e så himla fina båda två :)

Några timmar senare stoppades vi alla i en stor Volvo för att åka 500m till Wärdshuset. Som klimatpilot är jag glad att bilen var så KNÖKfull eftersom vi åkte så kort sträcka :)

Sen var det full rulle. Bandet Farbror Diesel med Tom Nordahl i spetsen underhållade, Sarah körde en gammal Whitesnake låt och vi åt en masse mat.
Det som är så fantastiskt med att gå på fest i Hasselfors är att man lixom nästan känner alla... kanske inte alla 100 som var där men säg hälften då. Vad är en kväll på Spybar mot en fest på hotellet i Hasselfors.
Jag hade en underbar kväll!

Pust,,, nu ska jag shutta upp för nu vert detta inlägg skit långt.
Pöss
/tant trassel

lördag, februari 20, 2010

Lite uppdatering mest

så skiter du i det som varit å är en sån som endast blickar upp åt framåt så får du fortsätta din vandring nu.
Veckan började ju med födelsedag... min... skönt att det inte vert några gäster på söndan. Orkade verkligen inte.
Orka inte bry mig om att bli gammal hur som helst.
Ville bara att dagen skulle försvinna helt enkelt.

Men snälla ESABfolk kan vända själv den tjurigaste tant så vid dagens slut :)
Jag fick en söt aromalampa av Lillskatans man Alex... som ju oxå var från Lillskatan *tack* och när jag stod och gjorde kvällsmaten hemma sen så sa Rolle att han inte riktigt visste va han skulle köpa till mig *som vanligt* men hade tänkt på att det jag nog skulle bli mest glad för just nu var att få gå på
80-tals festen på lokala wärdshuset i Hasselfors.
Denna fest har jag velat gå på sen jag hörde om den först men eftersom jag har gått på tillställningar som sista många helgerna kände jag att det kanske var Rolles tur att komma ut å ha lite trevligt. Jag har tjatat på honom att anmäla sig och så... han har väl låtit lite sådäääääär peppad. Fast ändå lät det lite som att han ville gå.
Så om jag ville gå?? JA tack!
Jag är sååå laddat. Ska bli skit kul. 100 pers är anmälda redan. Det blir go mat å najs musik OCH jag ska få ha på mig 80-tals kläder. Har handlat lite smink på lokala loppiset i glada chockrosa färger och fina plastörhängen, så detta ska nog bli sniggt:)
Slängde ihop en blus här om kvällen eftersom jag inte har hunnit loppa runt efter lämpliga kläder men detta ska nog bli bra. 80-tals modeller är inte så värst komplicerade direkt :)
Dessutom fick jag denne sladdlösa dammsugare av Rolle och hans föräldrar. En Nilfisk som passar mig jätte bra. Har velat ha en sån men det har känst som att det inte var det vi skulle lägga pengar på.
Fick på min 30 års dag en dammsugare Nilfisk Extreem så att ge mig dammsugare på min födelsedag verkar va ett vinnande koncept hahaha.
Använde den nyss att suga upp gårdagens fredagsmys från ryamattan. Funka bra. Dom köpte den på Jula.
Nu ska jag göra mig i ordning för dagens händelser.
Det blir barndop kl 13 för min gamla grannes son och sen ska jag gå till Sarah... prästfrun och göra mig i ordning för kvällens tjohej. Först förfest hos Helene och sen fest på Wärdshuset asså.
Hoppas ni får en fin helg!!
Puss... som kompensering
/tant trassel

Missar

Funderar på om jag skall lägga in en funktion som gör att jag måste granska inlägget innan det publiceras. Detta för att undvika att jag missar att ni har kommenterat mina inlägg.
Ibland om det är gamla inlägg, så vill den att jag godkänner publiceringen men det verkar bara vara mycket gamla inlägg.
Jag satt just nu och letade efter ett kryptiskt inlägg jag fick idag... som hade lagts på ett äldre inlägg som och behövde granskas... och jag missade att kolla VIKKET himla inlägg det var, men jag hittar det inte.
Hur som... när jag letade efter detta kryptiska så ser jag att det finns en del inlägg jag har missat.
Känns ju tråkigt då jag så görna vill att detta skall vara en tvävägskommunikation -oj vikket ord :)
Nej men det är ju tråkigt att lägga en kommentar när man aldrig får respons tillbax eller hur?
Så det får nog bli så. Så om ni undrar, så är det därför.

/tt

tisdag, februari 16, 2010


Fyllde 25 i måndags förresten... nästan iaf :)
/tt

Vackra 50-öringar

Snart är 50 öringarna ett minne blott.
Dock kan man ersätta dom med vackra ting.

Bla så hittade jag ett stort gäng Rörstrandstallrikar i varierande skick för just 50 öre styck.

Otrolig känsla att lägga sina potatis och sin kyckling på en sån gammal service istället för en modern.
Jag älskar dom och har bestämt mig för att använda dom som vardagstallrikar med allt vad det innebär... även diskmaskin.
Dom flesta av tallrikarna var väldit slitna och bruna av många års diskande. Så jag valde att låta som gå 'in i systemet' så att säga.
Då får vi njuta av dom så
länge det går.
Hoppas dom pallar trycket dock.


/tant trassel

söndag, februari 14, 2010

Vackra bollar


Har spanat lääänge länge på två stk glaskulor på ett lokalt loppis och har inte riktigt kommit fram till om det är töntigt eller skit snyggt.
Sen såg jag en liknande kula på Underbara Claras blogg och tänkte att kan hon så kan jag :)
Köpte först en och tänkte att det får räcka. Meeen... nu har den andra flytta hem till mig oxå... det var halva priset, så... Den ropade lixom på mig på sin hylla.
Blir så lycklig att dom nu finns hemma hos mig. Den stora äggformade har lite smulor från plastblommorna i vattnet men jag hoppas man kan ränsa ut detta på ett enkelt sätt. Evt hitta nya blommor i framtiden.

/tant trassel


Typiskt

Fredag skulle jag åka till Ella på inflyttnings/födelsedagsfest men när jag stod och skulle gå ut genom dörren kräks Hwila i soffan. Inget man bara lämnar åt den andre att stå i.
Kom lite sent till Ella, osminkat och såg ut som ett vilt troll.
Men det var ju bara brudar där så who cares :)

Hade en jätte trevlig kväll med mycket skratt.
Sov över där till lördag morron och på vägen hem stannade jag till på ett loppis i Hallsberg som jag helt har missat. Maggans secondhand tror jag den heter.
Roligt att komma in på ett nytt loppis. Hade inte råd med allt jag ville ha med mig tyvärr, men lite fick jag med hem iaf.

Bla en jätte fin gammal termos från Kina, två bordsunderlägg i vaxduksmaterial och en lååång plysch-mysklänning att ha härhemma i dessa kalla dagar

Dessutom vert det 4 brödformar ala gammal stil, två stora och två lite mindre.
En platskanna från Skara Plast som jag har tre stk av i förväg i förgerna blå, röd och gul. Nu hittade jag altså en i grönt. Liiite väl sliten kanske men jag har önskat att hitta en i grönt och nu fanns den där. Jag tog även med mig ett påslakanssätt med fina moln och ett med blommor på som jag tänkte att jag skulle skicka till Hello. Drömmer lite om att hon nån dag kan sy nåt åt MIG att bära, inte bara åt barnen :) Sug lite på den Hello :)
Det fanns ytterligare fina påslakan men jag hade inte råd tyvärr. Men dom finns kanske kvar tills nästa gång.

Hwila ringde mig på mobilen påväg hem från Hallsberg 'Mamma... jag har kräkits igen. Kan inte du komma hem snart'
Så mamman gasade hem till sin sjukling. 40,5 hade hon i temp stackars tjej. Hon sov det mesta av dan.

Idag verkar hon må bättre men vi vågar inte bjuda hem hit nån till födelsedagsfirande som planerad. Skönt :)
Vi har varit ute i solen en stund med bobbarna men Hwila frös efter en kort stund så vi gick hem igen. Nu har Rolle åkit efter pizza. Vi har bara råd med en så vi andra får väl äta rester :) Hwila har beställd Pizza.
Sen ska jag baka tårtbottnar. Tänkte ta med en tårta imorn till ESAB.
Hoppas den blir go.

Kram å pössar
/tant trassel

torsdag, februari 11, 2010

NissePisse hos Miss Hippie

Japp, då har Nisse Pisse päron pung flyttat på prov till Carina nere i samhället.
Som ni kanske minns så har vi fått problem med honom eftersom han har börjat pissa inne.
Vi misstänker stress eftersom nån vildkatt har smygit runt här och till å mä gått in i huset och sen att lill Karlsson kommit hit. Allt detta i kombo med att Nisse börjar komma till åren tror vi är orsaken till att han har börjat markera revir... inne.

Nu har HippieTanten i byn sagt att dom ska testa att ta Nisse på prov och se om det blir bättre med lite lugn.
Var där i kväll och lämna Nisse och Nisse blev en gladare katt på en gång!
Han var som förändrat.
Fikade en stund med familjen Hippie och sen åkte vi från stället och Nisse kunde inte bry sig mindre om att vi åkte.
Det var med ett stort lugn att vi lämnade huset och en känsla av att detta kommer lösa sig.
Nisse är 9 år gammal och behöver lugn!
Nu får han det.
HOPPAS att han kan sluta upp mä pissandet nu!

Ska tillägga att Carina är en ny bekantskap för mig och mera avslappnade människor som hon och hennes Mats måste man leta efter. Älskar dom!
/tant trassel

onsdag, februari 10, 2010

Onsdag ja!

Redan mitt i veckan! Veckan går snuskigt fort.
På ESAB där jag har min praktik, flyger dagarna iväg och jag ligger efter 3 dagar med ett belastningsskåp som skulle varit klart förra veckan.
Men idag kunde vi stänga dörrarna till skåpet och plocka fram nästa.
Känns som man har fått en bäbis :)
I helgen var jag ju på en efterlängtat fyllekryssning med 5 underbart fina tjejer.
Johanna & Nina känner ni säkert redan till och med dom fanns två tjejer till som ingen av oss hade träffat innan. Carro & Helle hette dom. Carro hade ’träffat’ Johanna genom hennes blogg och nu tog dom chansen att träffas på riktigt genom att hänga med på en kryssning.
Snacka om att det klicka. Underbara tjejer som det kändes som man hade känt länge länge.
Med mig fanns även Sarah… prästfrun i byn.
Hela resan skulle börja i Hallsberg där vi skulle ta en Vikingline-buss som skulle köra oss till färjan i sthlm.
Sarahs man skulle skjutsa oss till Hallsberg men 10 min efter avtalat avgångstid får jag höra att dom har fastnat i diket med sin bil (för att göra en lång historia kort).
Vi var redan sena så det var väldit stressit att fixa fram nån annan som kunde köra oss.
Vi hittade en snubbe som heter Kjell so tog oss i sin gamla Volvo och brummade iväg till Hallsberg. Tur som var hade jag tagit med mig minidatorn så jag hittade telnr och ringde Vikingline och kollade om vi kunde ta bussen i Kumla istället. Det skulle gå bra och tiden vert plötsligt överkomlig. Nästan framme i Kumla ringer hon från Vikingline och berättar att det inte alls finns nån buss i Kumla och att hon inte får tag i taxin som tydligen skulle köra oss till den riktiga bussen i Örebro.
Vi var alltså tvingade att åka ända till Örebro för att stiga på bussen där.
Vi kom fram till Örebro 30 min innan bussen skulle åka så vi gick in på Myrorna. Var därinne påTOK för länge och han inte köpa matlåda eller kaffe som planerat.
Jaja. Va gör man inte för lite shopping. Dom har ju så vansinnigt mycket roliga kläder på Myrorna, fast dom vet ju också a dom ska ta betalt för dom.
Well… på bussen och iväg.
Hade en bra bussresa med en busschaffis som hade den bredaste värmlandska ni kan tänka er. Härmade honom tyyyp hela vägen till sthlm och hade riktigt trevligt där längst fram i bussen.

Sen fick vi träffa tjejerna och sen gick ju timmarna undan. Mycket dans, drinkar och taxfree. Sen all go mat förståss.
Kändes vemodigt att lämna tjejerna söndag eftermiddag där vid båten för man kände inte riktigt att det var klart lixom.

Well… näsan mot Närke bara.
Våran Värmländska kompis Henrik-busschaffis hade paxat sätet längst fram i bussen till oss hahaha. Gulligt. Han ville ha oss där :)
Trötta som snusk på bussen hem. Använde stora bitar av resan för att leta upp Henrik på Facebook. Vi visste bara att han hette Henrik och jobbade som chaffis.
Var inte så lätt :)
Meeeen han ville nog bli hittat så han tipsade oss hela vägen hem om vad vi kunde söka efter.
-hittade honom dagen efter haha.

Mmm… hemma i Örebro skulle den dära taxin som vi ju missade i Hallsberg vänta på oss vid bussen. Det gjorde den så jag å Sarah packade in våra saker i taxin och satte oss till rätta… Sarah sa ’jag trodde det var flera som skulle med till Hallsberg’
Taxigubben mumlade nåt och mycket snart förstod vi att det INTE var rätt taxi vi satt i. Han hade åkt två meter när vi kom på detta. Fram för oss ser vi en minibuss-taxi och förstår att DÄR är taxin vi bör sitta i. Chaffisen säger att han kör dit oss (5 meter bort) och ställer sig fram för minibussen. I bussen sitter 10 pers och GLOOOR på oss. Alla dessa hade ju suttit på våran buss och dom hade precist börjat rulla framåt. Nu fick vi tömma den andra taxin från våra saker och lägga i minibussen.
Alla fnissade och glodde och det var YTTERST pinsamt.

Till slut var vi hemma, lagom för Rolle att åka för en hel natt på jobbet.
Jag somnade som en bäbis 21:30
Den resan skulle jag göra om vikken sekund som helst.
Sarah vann Karaoke pokalen och en kryssning för 4 pers, så jag hoppas jag får hänga mä hahaha.
Ligger ff inte i sömn-fas efter helgen men jag reder mig.
pöss
/tt

torsdag, februari 04, 2010

Har blivit med...

ny ALMANACKA :)
Ja jamen.
Den dära typen som jag beklagade mig en DEL över att jag inte kunde försvara ett inköp av.
Sen gav Johanna mig ett blogginlägg där hon överraskade mig med 100 kr i tidig födelsedagspresent som jag kunde använda till preciiist va jag ville.
Och då kunde ju inte jag hålla mig nå mera.
Jag beställde en ny almanacka på www.personligalmanacka.se och valde deras nya design från Isa Form.
Älskar hennes konstverk :)




Som ni ser slog jag till på en ROSA alla alla färger. Känner mig dock myyycket nöjd :) -skum vinkel jag fick till på fotot va?

Känslan när man tar i sin nya vackra almanacka för första gången är obeskrivlig.
Jag älskar den.
Det fanns en masse nytt man kunde lägga till denne gång till skillnad från dom andra åren jag har köpt den. Denne gång kan man lägga till alla födelsedagar och bemärkelsedagar på sitt konto, så den minns dom till nästa år. Dessutom kunde man välja till målarbok eller Sudoku. Jag valde Sudoku:n men är skit dålig påre dock :)

Jaja... hade det varit lätt hade det ju inte varit nån vits lixom.

En liten rolig historie runt detta med personligalmanacka kan vara att man har dom gemensamt med vissa. Johanna tex... innan jag träffade henne för första gången, pratade vi på msn som vi brukade då och jag berättade att jag hade hittat personligalmanacka.se och hon gick även hon in dit och kollade runt. Vert såklart impad och beställde en hon mä. Där satt vi på var sitt håll på msn och beställde var sin almanacka. Några veckor efter när vi hade fått dom på posten satt vi å visade upp dom för varan på msn fast på vwebcamen.
Minns du det Johanna?
Jag var skit nervös när jag 'pratade' med henne första gången.
Jag hade under några månader haft kontakt med henne eftersom jag hade 1000 frågor om magsäcksoperationen som jag behövde få svar på. Johanna var den som följde mig på den resan... och ja, detta var ett fett sidospår :)

SEEEEN gav jag även bort en almanacka till en fin tjej vid namnet Amanda.
Hon fick almanackan som tack för hjälpen som barnvakt för några år sen tror jag.
Nu i år läste jag på hennes blogg att hennes man hade gett henne en i julklapp... letade upp inlägget för att länka till det och inser att han hade valt samma framsida som jag valde :) Jaja, men det visar ju bara att almanackan var uppskattat och att hennes fina man hade uppfattat det... hur många karlar lyckas med det??

Well...
Nu ska jag sluta snacka om rosa almanackor... är det flera än ajg som har en sån fin en från personligalmanacka.se, därute ???

Pöss
/tant trassel


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...